Responsabilitati Sociale

Succesul nostru este strans legat de comunitatea locala precum si de oamenii din acest colt de la malul Dunarii .

  • 2020

In 2020 am oferit o sponsorizare Scolii Generale Corabia , pentru amenajarea unui Centru de Resurse Educationale si pentru achizitionarea de echipamente si materiale  in vederea imbunatatirii conditiilor de scolarizare si invatare pentru copilasii cu probleme speciale .  

Dorim ca in fiecare an, sa ne implicam cat se poate de mult pentru imbunatatirea conditiilor de viata si educatie in comunitatea din care facem parte. 

  • 2021

Cum SANATATE  inseamna si realizarea de activitati sportive ,  in 2021 Agronova  oferit o sponsorizare Primariei Grojdibodu , pentru modernizarea terenului de sport multifunctional al comunei ( inlocuire invelitoare laterala pe tot perimetrul constructiei , montare panouri de perete , montarea de panouri de gard zincate , inlocuirea proiectoarelor de iluminat cu tehnologie LED, montarea de camere video) .  

Speram sa reusim sa ne implicam in fiecare an in imbunatatirea conditiilor de viata ale semenilor nostri . 

  • 2022

In anul 2022 , Agronova a oferit o sponsorizare  C.S.R.C. ,,SF ELENA” CORABIA , din cadrul DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI OLT,   pentru achizitia unor echipamente electrocasnice necesare ingrijirii copilasilor ( masina de spalat , cuptor , aragaz , televizor ) .