Agronova Romania

Compania noastra a luat nastere in anul 2006, din dorinta de diversificare a  activitatii grupului si nu in ultimul rand din pasiune pentru munca campului.

In anul 2007 am luat in arenda 7000 de hectare de teren pe care am inceput  sa le lucram plecand de la zero,destelenind mai intai campul apoi cultivandu-l folosind o tehnologie avansata,prietenoasa cu natura si de asemenea folosind utilaje de ultima generatie:  tractoare Fendt,Case de 600CP,utilaje de pregatire ,fertilizare si semanatori moderne, uscatoare de cereale cu o capacitate de 25 tone/ora si multe altele.

Pana in anul 2013 am asigurat irigarea a 4500 de hectare din cele 7000 mentionate mai sus, cu o investitie de peste 5 milioane de Euro in sistemul de irigatii compus din refacerea antenelor si montarea de pivoti si rampe de irigare.

In anul 2015 ne-am diversificat activitatea ,infiintand cultura de lucerna pe o suprafata de aproximativ 2000 ha, lucerna pe care o prelucram in fabrica in care am investit  peste 4 miloane de Euro. In perimetrul fabricii noastrea, lucerna este uscata, balotata  sau peletizata iar apoi comercializata atat in Romania cat si in multe tari din Europa, Turcia si Orientul Mijlociu.